ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације  породичних кућа и станова на територији општине Александровац 2023.

ЛОКАЛНИ ИНФОРМАЦИОНИ ЦЕНТАР

За све додатне информације и обавештења у вези Јавног конкурса можете се обратити на контакт телефон 037/3751-145 или електронску адресу:  

energetskaefikasnost@aleksandrovac.rsкао и лично у згради Општине Александровац, канцеларија број 6.,

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Грађани који су заинтересовани за субвенције за енергетску санацију својих стамбених објеката да могу сами да информишу извођаче радова (привредне субјекте) са којима имају добра искуства или препоруке да се пријаве на јавни позив, јер је отворен током целог трајања пројекта до краја новембра 2027. године. Поготову када су у питању мере за које нема пријављених извођача радова.

 

 


ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације  породичних кућа и станова на територији општине Александровац


Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији општине Александровац 2022. година


 


ДОКУМЕНТА:

Јавни позив ПРИВРЕДНИ СУБИЈЕКТИ
Одлука
Изјава-прилог 2
Пријава-прилог-1
Информација о потребној техничкој документацији-прилог3
Контролна листа -прилог 4

ЛИСТА 1 – ПРИВРЕДНИ СУБЈЕКТИ

 

 

Print Friendly, PDF & Email