Заменик председника скупштине

Михајловић Владислав, рођен 15.09.1986. године у Kрушевцу, са местом становања у Александровцу, од оца Kонстантина и мајке Момирке, завршио основну школу у Александровцу, средњу електротехничку, смер енергетика у Kрушевцу, завршио Факултет за индустријски менаџмент, смер информатички менаџмент, на универзитету УНИОН Београд.
Од прве године студија био члан студентског парламента, а у трећој години изабран за студента продекана, као и председника студентског парламента универзитета УНИОН и тај посао обављао до краја студирања.
Веома комуникативна и вредна особа, са одличним преговарачким способностима, спреман да уложи сав свој труд и рад у посао како би сви били задовољни. Увек спреман за напредовање и жељан да свему томе да свој лични допринос.
Поседује знање на пољу управљања и одржавања информатичког система, хардвера, софтвера, умрезавања радних станица жичним и бежичним путем и њиховој комуникацији као и коришћења апликативних програма. Поред факултетског и средњешколског образовања посећивао је више курсева и семинара о информатици и друштвеној комуникацији.
Поседује лиценцу за обављање послова приватног обезбеђења. Обавио стручну праксу у Општинској управи Александровац. Запошљен у фирми ПРО ТЕНТ.
Од 2017. Један од чланова повереништва Српске напредне странке у Александровцу.
Print Friendly, PDF & Email