«

»

дец 20

Новогодишњи базар

poster1Поводом дочека нове, 2014. године, Канцеларија за локални економски развој општине Александровац организоваће догађај под називом НОВОГОДИШЊИ БАЗАР, који ће трајати од 27. и 28. децембра. У том периоду, у Дом културе у Александровцу биће уобличена празнична пријатељска атмосфера, у којој ће моћи да уживају сви наши суграђани и да при том набаве поклоне, украсе, послужење и све остало што је потребно за прославу Нове године.

Како бисмо имали што поптпунију понуду, жеља нам је да на  Новогодишњем базару окупимо велики број различитих учесника – појединаца, удружења, установа,  наших најбољих посластичара, пекара, произвођача рукотворина, уметника и осталих заинтересованих суграђана, чија се идеја и сегмент деловања уклапају у дух ове локалне акције која ће употпунити  пријатељску, празничну атмосферу у Дому културе у ново опремљени простору од 700 м2.

Позивамо све заинтересоване појединце, установе и удружења да учествују на првом Новогодишњем базару у Александровцу, као излагачи. Све што је потребно јесте  да попуните пријавни формулар и пошаљете га електронском поштом на leraleksandrovac@gmail.comили доставите лично у просторије Канцеларије за локални економски развој општине Александровац, Јаше Петровића 42 (зграда Риза). Рок за достављање пријава је 22. децембар 2013. године.

ПОЗИВНО ПИСМО

ПРИЈАВА ЗА ИЗЛАГАЧЕ

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email